NLDoet


Wanneer:
10 maart 2018 @ 09:30 – 14:00
2018-03-10T09:30:00+01:00
2018-03-10T14:00:00+01:00
Waar:
Parksegaard
De Park
6661 Elst
Nederland

In het in 2016 aangeplante voedselbos De Parkse Gaard zijn de natuurlijke leefomstandigheden voor veel dieren nog niet goed genoeg ontwikkeld. Een grote variatie aan dieren, zoals vogels, insecten, amfibieën en zoogdieren, is onmisbaar voor een sterke natuur, waarin tal van vaste planten, struiken en bomen goed voedsel opleveren.

Daarom willen we:

  • Ril uitbreiden met takken gezaagd uit naburige knotwilgen.
  • In gemengde haag, daar waar uitval is, nieuwe struiken inplanten.
  • Valkenkast zetten, op hoge paal.
  • Egelburcht bouwen naast het insectenhotel.
  • Door vergroten we aantrekkelijkheid van het landschap voor velerlei diersoorten versterken we de diversiteit aan dieren en de kracht van de natuur.

Resultaat

Door vergroten we aantrekkelijkheid van het landschap voor velerlei diersoorten versterken we de diversiteit aan dieren en de kracht van de natuur.

Bijzonderheden

Zorg voor werkkleding en als het geregend heeft zijn laarzen aan te raden.

Neem eigen lunch mee.

Wij zorgen voor koffie, thee en sap.

Bereikbaarheid

Vanaf Elst, per auto is dit de enige optie: kort na oversteken van de Linge, rijdend op de Grote Molenstraat, rechtsaf De Park in. Halverwege aan rechterkant ligt De Parkse Gaard, herkenbaar aan spandoek SOGN.

Fietsend vanuit Arnhem- Schuytgraaf: In de hoek in Marasingel doorrijden langs het trafostation, vervolgens langs de Landerij en dan ligt aan de linkerhand De Parkse Gaard.

Opgeven:

https://www.nldoet.nl/klus/30407